Όλες οι ρυθμίσεις δανείων και καρτών για υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις • Προστασία α' κατοικίας: Νομική υποστήριξη • Ρυθμίσεις βάσει του νέου Πτωχευτικού Κώδικα - Αίτηση για ένταξη στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών • Προστασία από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς • Ρυθμίσεις οφειλών επιχειρήσεων - Εξωδικαστικός συμβιβασμός • Αναλαμβάνουμε αιτήσεις επαναπροσδιορισμού των υποθέσεων του Νόμου Κατσέλη • Εξειδικευμένοι οικονομολόγοι και νομικοί • Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210.3300078 - 2155509237 - 210.3300660 και 6945976642.

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Επιδοτούμενο ενοίκιο αντί δόσης για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια

Λύση που θα επιτρέπει σε νοικοκυριά με «κόκκινα» δάνεια να μείνουν στα σπίτια τους, πληρώνοντας ενοίκιο αντί δόσης, το οποίο, μάλιστα θα επιδοτείται, εξετάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

«Το κράτος πρέπει να δώσει κάτι για να μην τους πετάξουν έξω από τα σπίτια τους» δηλώνει στα Νέα Σαββατοκύριακο, ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης.

Οι τράπεζες, σύμφωνα με τα σενάρια που εξετάζονται, θα μπορούν, μεταξύ άλλων, αφού αποκτήσουν την κυριότητα των ακινήτων, να ενοικιάζουν στους δανειολήπτες ή να το παραχωρούν με χρηματοδοτική μίσθωση, ένας είδος leasing, που ίσως προβλέπει και τη δυνατότητα επαναγοράς στο μέλλον, τονίζεται στο δημοσίευμα.

Παράλληλα το κράτος θα παρεμβαίνει με δίχτυ προστασίας που θα περιλαμβάνει επιδότηση του ενοικίου, σύμφωνα με ρύθμιση που επεξεργάζεται ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, αναφέρει το In.gr.

Ο υπουργός οικονομίας συμμετείχε χθες στην σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου που αφορούσε το πολυνομοσχέδιο και τον προϋπολογισμό.

"Συζητήσαμε για τα προαπαιτούμενα. Τα δουλεύουμε, είμαστε σε διαπραγμάτευση", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος είπε πως δεν συζητήθηκε τελικά το θέμα των ενστόλων, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μια γενική κουβέντα γι' αυτό.


Financial & Law:

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να ρυθμίσουμε στα μέτρα σας τις τραπεζικές σας οφειλές! Εγγύηση η συνεργασία των έμπειρων χρηματοοικονομικών και νομικών μας συμβούλων!

Τηλέφωνα: 215.5509237 - 210.3300660 - 6945976642