Όλες οι ρυθμίσεις δανείων και καρτών για υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις • Προστασία α' κατοικίας: Νομική υποστήριξη • Ρυθμίσεις βάσει του νέου Πτωχευτικού Κώδικα - Αίτηση για ένταξη στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών • Προστασία από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς • Ρυθμίσεις οφειλών επιχειρήσεων - Εξωδικαστικός συμβιβασμός • Αναλαμβάνουμε αιτήσεις επαναπροσδιορισμού των υποθέσεων του Νόμου Κατσέλη • Εξειδικευμένοι οικονομολόγοι και νομικοί • Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210.3300078 - 2155509237 - 210.3300660 και 6945976642.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Εθνικό σχέδιο προστασίας κατοικίας από κατασχέσεις

Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για όσους πολίτες λόγω πλειστηριασμών της κατοικίας τους αναγκαστούν εντός των επόμενων ημερών να βρεθούν στο δρόμο επεξεργάζεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Το σχέδιο θα βασιστεί σε τρεις πυλώνες: ο πρώτος έχει να κάνει με τον κώδικα λειτουργίας των τραπεζών ώστε να υπάρξουν διπλά και τριπλά τσεκαρίσματα και να μην βγουν εκτός σπιτιών Έλληνες που έχουν τα κριτήρια προστασίας από το νόμο και ενδεχομένως λόγω άγνοιας δεν τον γνωρίζουν.

Ο δεύτερος πυλώνας αφορά τη δημιουργία δικτύου παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στις περιφέρειες της χώρας για όσους βρίσκονται στο κόκκινο και επιθυμούν να βρουν λύσεις στο αδιέξοδο που περιέρχονται. Θα δημιουργηθούν υπηρεσίες που έχουν ως αρχικό στόχο θα έχουν να διευκολύνουν πολίτες να έρθουν σε επαφή ξανά με τις τράπεζες ή με το κράτος όταν χρωστάνε.

Και εδώ είναι που ξεκινά ουσιαστικά ο τρίτος και σημαντικότερος πυλώνας, το επονομαζόμενο «κοινωνικό δίχτυ ασφαλείας» με το υπουργείο Εργασίας να αξιοποιεί πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου που «πατάνε» στο ΕΣΠΑ και να επιδοτεί την ενοικίαση κατοικιών μέσα από την υιοθέτηση συγκεκριμένων κοινωνικών και εισοδηματικών κριτηρίων.


Financial & Law:

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να ρυθμίσουμε στα μέτρα σας τις τραπεζικές σας οφειλές! Εγγύηση η συνεργασία των έμπειρων χρηματοοικονομικών και νομικών μας συμβούλων!

Τηλέφωνα: 215.5509237 - 210.3300660 - 6945976642